werkgroep hcc
Generated with Mad4Joomla Mailforms Version 1.1.9.1

"Beginners Foto bewerken "  

HCC Zeeland heeft weer een nieuwe werkgroep   

Onder de vlag van HCC (Regio Zeeland) is er de afgelopen jaren een werkgroep actief geweest die zich met digitale fotografie bezig hield. Deze groep is met ingang van april 2012 gestopt. Het bestuur van de regio is momenteel bezig met het opzetten van een nieuwe werkgroep waarbij de nadruk ligt bij digitale fotografie en beeldbewerking.

Hoewel de opzet nog niet helemaal vaststaat denken we aan een (beginners) groep die van september tot en met januari maandelijks bijeen komt. Deze groep gaat dan vanaf februari verder als "gevorderdengroep" en gelijktijdig starten we dan met een nieuwe groep "beginners"

Onder deskundige leiding krijgen de deelnemers "les" in (de basis van) digitaal fotobewerking ( hiervoor gebruiken we (onder voorbehoud) het Google programma Picasa3) en (digitaal) fotograferen. de (nieuwe) werkgroep komt maandelijks bijeen in Wijkcentrum Open Hof te Vlissingen. Aanvullende informatie zoals de daadwerkelijke startdatum van de werkgroep en de wijze van aanmelden wordt, zodra deze beschikbaar is, hier op de website vermeld. Houd de website daarom goed in de gaten.