Welkom op de site van Een Bitje Zeeuws - Digitaal.

 

 

Januari 2022, DE SITE IS AL GERUIME TIJD INACTIEF ! 

 

De informatie zal stapsgewijs worden aangepast. 

 


Sinds 1983 heeft de stichting Regionaal Clubblad voor Zeeland en omstreken een papieren periodiek uitgegeven. De eerste jaren als activiteit van de Zeeuwse afdeling van HCC. Een aantal jaren later zijn de activiteiten losgekoppeld en ondergebracht in een stichting. Voornamelijk uit financieel oogpunt.  Door allerlei oorzaken zoals de groeiende leeftijd van de redactieleden, de afname van het aantal abonnees en de moeite die het kostte om op tijd een kwalitatief goed blad te vullen, had de redactie besloten om vanaf 2009 het periodiek in digitale vorm uit te geven.Echter, door het plotselinge overlijden op 4 september 2007 van onze hoofdredacteur, Joke Berghuijs-Goris, is het "on-line" gaan van  "ons  Bitje" vanaf februari 2008 al een feit!

 

Structuur van de website Een Bitje DIGITAAL

Home: met deze knop keert u terug naar deze pagina.

Webshop EBZ: nieuw op de site. Allerlei (computergerelateerde) hebbedingetjes en leuke gadgets voor leuke prijsjes.

Nieuwsbrief EBZ: neem gratis een abonnement op de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het wel en wee van Een Bitje Zeeuws.

Informatie en aanmelden: hoe kun je donateur worden en wat kost het ?

Over ons: wie zijn de mensen achter een Bitje Zeeuws.

Donateurs: in dit menu, verdeelt in diverse submenu’s, allerlei extra mogelijkheden voor de donateurs.

Mediatheek: foto’s, (youtube) filmpjes, muziek en andere media.

Links: links naar interessante site’s en de website’s van donateurs.

Forum: samen met andere gebruikers, discusseren over allerlei (computergerelateerde) onderwerpen.

Contact: contact opnemen met de redactie, webmaster en/of bestuur.

 

 


Een Bitje Zeeuws - DIGITAAL -


Tot nu toe zijn er 10 digitale nieuwsbrieven verschenen. Met de nieuwsbrief willen we de donateurs op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond Het Bitje, dat zoals u wellicht zult weten sinds 2008 in de vorm van een website verschijnt. Het volgende nummer ( 11 )  zal naar verwachting eind februari 2012 verschijnen.

Enquette's:
Nieuw  (sinds eind mei 2011) op de site is een pagina met enquettes. Dit omdat we graag uw mening willen weten. De eerste enquette is er eentje met een wel heel bijzonder onderwerp: is er animo om van Het Bitje een computerclub te maken... ?

Klik HIER om direct naar de enquette te gaan.

Donaties:

Geen enkele organisatie kan zonder donaties. Zo ook Een Bitje Zeeuws.  De donaties worden gebruikt voor het onderhouden van de website, de kosten die het voeren van een stichting met zich meebrengt en andere uitgaven. We hopen dan ook dat u, evenals voorgaande jaren een donatie ( minimaal € 3,50) wilt doen.  En trouwens, u weet toch dat u als donateur recht hebt op een korting van 20% als u via ons een software pakket van Magix besteld. Ook als u van plan bent om computerboeken bij computerboek.nl te bestellen, doe dat dan via onze site. Het levert u weliswaar geen direct ( financieel) voordeel op maar EBZ krijgt een klein percentage van de verkoop via onze site. En dat komt weer ten goede van Een Bitje Zeeuws en dus ook ten goede van u. Mocht u een donatie willen doen en het rekeningnummer niet ( meer) weten, kijk dan even bij de contactgegevens. LET OP NIEUW BANK NuMMER
Plannen voor 2012:
Eén van de ( belangrijkste) plannen die we voor dit jaar hebben gemaakt is het uitbouwen van de website. Zoals wellicht bekend zijn we in het najaar van 2011 overgestapt naar een andere provider en gebruiken het CMS systeem Joomla als web design pakket. 2012 zal voornamelijk in het teken staan van de uitbreiding van de functionaliteit van de website en diverse (ver)nieuw(d)e futeures worden toegevoegd.


De redactie.